BIOPROGRAM

FOLKETS HUS SKRUV

Ett hus, många möjligheter

SKRUVS BIO

KOMMER PÅ BIO:

BIO - The Death of Stalin

21 Mars @ 18:30


När Stalin plötsligt faller död ned utbryter kalabalik, men snart börjar maktkampen på allvar mellan Beria, Chrustjev och General Zhukov. Humorstjärnor som Steve Buscemi (Boardwalk Empire, Fargo), Michael Palin (Monty Python), Olga Kurylenko (Quantum of Solace) och Andrea Riseborough (Birdman) gör i en hutlös fars allt för att ta platsen som hans efterträdare, i Armando Iannuccis (Veep, The Thick of It) bitska och hyllade humoresk. Vem ska trumfa sina kombattanter och nå maktens glans?


Speltid 106 min.

Från 15 år.

Entré 90 kr.

BIO - Coco

25 Mars @ 15:00


Miguel är en ung pojke som drömmer om att bli lika bra på gitarr som sin idol Ernesto de la Cruz, Mexikos mest berömda musiker. Men Miguels familj har helt förbjudit musik i generation efter generation. Miguel trotsar förbudet, och upptäcker då ett gammalt släktmysterium vilket leder till att hans familj återförenas på ett både extraordinärt och överraskande sätt.


Speltid 105 min.

Från 7 år.

Entré 70 kr.

BIO - Fifty Shades Freed

25 Mars @ 18:00


Jamie Dornan och Dakota Johnson återvänder som Christian Grey och Anastasia Steele i Fifty Shades Freed, det tredje kapitlet baserat på det världsomfattande och bästsäljande "Fifty Shades" fenomenet.


Speltid 106 min.

Från 15 år.

Entré 90 kr.

i samarbete med   

Copyright @ All Rights Reserved