BIOGRAF

FOLKETS HUS SKRUV

Ett hus, många möjligheter

SKRUVS BIO

"Skruvs bio tar steget in i den digitala världen"

Sommaren 2012 har Folkets Hus Bio uppdaterats med en digital projektor. Projektorn köptes tillsammans med de 3 andra biograferna i Lessebo Kommun. Projektorn körs nu runt mellan biografarna, vilket gör att vi bara kan visa bio var fjärde vecka. Detta känns inte optimalt, men vi är ändå stolta över att kunna visa bio i en liten by som Skruv! Välkomna!


Bokning och biljetter

Biljetter till bion finns att köpa i kassan, som öppnar 45 minuter innan filmens start. Du kan även boka dina biljetter på 070 248 93 10. Antal platser: 177


Vi tar emot SF-företagsbiljetter (men ej SF-presentkort = plastkort)


Priser

Barnmatiné 90kr

Ordinarie 120kr


Presentkort

Du vet väl om att du kan köpa presentkort på Skruvs Bio?! Du kan välja mellan , 90kr eller 120 kr. Presentkort finns att köpa i kassan vid biljettförsäljning eller efter överenskommelse, då vi inte alltid är på plats i Folkets Hus.


Bioprogram

Bor du i Skruv eller på landsbygden kring Skruv, har du säkerligen fått aktuell bioprogram i din brevlåda. Du kan även se bioprogram på Facebook 


Aktuellt bioprogram för Skruvs bio hittar du under fliken BIOPROGRAM

 

Min Pappa Marianne


23/2  Kl 15

Entre 120 kr


Efter att ha brutit upp med pojkvännen återvänder Hanna, 28, till Alingsås för ett vikariat på lokalnyheterna. När hennes älskade pappa, prästen med det stora skägget, avslöjar att han egentligen vill vara Marianne vänds Hannas värld upp och ner. Men för pappa Marianne finns ingen återvändo, hon måste äntligen få vara den hon är. Det blir en omtumlande resa för Hanna som inte kände vare sig själv eller sin pappa så väl som hon trodde.


Copyright @ All Rights Reserved